Menu

SPOZNAVANJE ZDRAVILNIH RASTLIN IN NJIHOVA UPORABA V VSAKDANU

Enodnevna delavnica, kjer se udeleženci spoznate z najpogosteje uporabljenimi zelišči pri nas in se seznanite z uporabo le-teh v vsakdanu. Po končani delavnici ste zmožni sami prepoznati, nabirati obravnavana zelišča in jih pravilno shraniti ter uporabiti.

Na delavnici v živo vidite (med sezono tudi v naravi, na prostem) zelišča in jih spoznate. Naučite se jih prepoznavati in razločevati, seznanite se z osnovami zeliščarskih veščin.

Zelišča se naučite pravilno nabirati, sušiti in shranjevati. Seznanjeni ste z bontonom in etiko nabiranja zelišč.

Ob pričetku dobite skripto, zaželjeno je, da imate s seboj tudi lasten zvezek in pisalo. Ožji izbor najpogosteje uporabljenih zelišč spoznate individualno, zakaj in kako jih uporabljamo.

Obravnavamo tudi uporabo zdravilnih zelišč kot preventivo za ohranjanje zdravja v vsakdanu, za domače samozdravljenje lažjih oblik bolezni in tegob. Predstavljeni so vam različni načini uporabe zelišč.

Delavnica je primerna za splošno publiko, ki bi želeli spoznati zelišča, jih sami pravilno nabirati, sušiti in shranjevati, ter uporabljati za domačo rabo.

Delavnica se izvede ob minimalnem številu prijav (5 oseb).

Cena: 65 eur

Dodatne informacije in prijave:

+386 69/789-982
zeliscarstvo.rozica@gmail.com
Zeliščarstvo Rožica, Polona Vrhovec s.p.

Zalarjeva Cesta 46, 1353 Borovnica
Slovenija

Tel: +386 (0)69 / 789 - 982
Email: zeliscarstvo.rozica@gmail.com

envelopephone
0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram